Werkwijze

 

DilemmaAssessments levert altijd maatwerk. Afgestemd op uw vraagstuk en de persoonlijke noden en behoeften van de kandidaat. In ieder traject staan reflectie, inzicht en zelfregie centraal. De afsluiting van een traject kan in verschillende vormen, een rapportage stelt onze adviseur een rapportage op. Deze bevat een onderbouwd advies en handvatten voor verdere ontwikkeling. Het rapport wordt altijd persoonlijk met de kandidaat besproken. Als de situatie zich daarvoor leent kunnen onze trajecten (deels) digitaal doorlopen worden.
 

E-assessment

Bijna altijd verzoeken we de kandidaat om een e-assessment te maken. Het e-assessment geeft inzicht in de persoonlijke voorkeuren en beleving van de kandidaat met betrekking tot verschillende aspecten van zijn gedrag. Deze inzichten dienen als input en aanknopingspunten voor het vervolgtraject.
Meer over de wetenschappelijke onderbouwing van onze e-assessments >> 
 

Rapportage

Op basis van het onderzoek stellen wij een persoonlijk rapport op. Dit rapport is in eerste instantie alleen voor de kandidaat. De kandidaat bepaalt zelf of hij zijn rapport wil delen met de opdrachtgever.

Aanmelden nieuwsbrief