Referenties


Dit zeggen onze kandidaten:

"De gesprekken zelf vond ik behoorlijk confronterend (op een positieve manier). Het woord ‘leef’ (ga leven) heeft indruk gemaakt. Er zijn wel wat blokkades afgebroken en dat merkt mijn vriendin ook. Ik ben vrolijker en positiever. Er is heus nog werk aan de winkel, maar het gaat de goede kant op."
 

"Niet prettig, maar wel zinvol. Eindelijk iemand die écht de essentie raakt."


"De twee gesprekken hebben mij vooral opgeleverd dat ik mij in ieder geval niet meer schuldig voel dat ik voor mijn gevoel alles half doe. Eigenlijk hangt er meer rust over mij en realiseer ik mij dat ik bij de start van de intake geen idee had van hoe ik er aan toe was."


"Ik heb de rapportage nog even doorgenomen. Ben bijzonder te spreken over de manier waarop deze is opgesteld. Heel concreet en doortastend. Dank je wel" 
 

"Ik herkende me hierin en de eindconclusie neem ik zeker mee binnen de veranderingen op m'n werk. Ik ben dus blij en opgelucht. Grappig vind ik dat het beeld dat jullie van me schetsen in het rapport gunstiger is dan hoe ik soms naar mezelf kijk. Ik heb de neiging [niet altijd, hoor] om kritisch naar m'n "tekortkomingen" te kijken, maar ja dat hoort ook bij me.....dit herken ik ook. Ik heb dus achteraf veel aan dit onderzoek gehad en ga verder met opnieuw een frisse blik naar mezelf toe."

"Ik heb echt het gevoel gehad dat ik als kandidaat centraal stond tijdens de dag en dat er geen vaststaand programma werd afgedraaid."

"Had iemand dit op mijn 25e maar tegen mij gezegd!"


 

 

Aanmelden nieuwsbrief